12 Temmuz 2010 Pazartesi

Ahmet Alp Balkan Gerçekleri

Dostum dediğim birinin haysiyet yoksunu olabileceğini tahmin edememiştim.

Ahmet Alp Balkan Kimdir?

VARAN 1

Yaptığı Friendfeed uygulamaları ve siteler sayesinde insanların bilgilerini loglatıyor,çalıyor ve hesapları üzerinden düzenlemeler yapıyor. İşta kanıtı, ffsms uygulamasının logları...
oauth_token VE oauth_token_secret kodlarınız loglanmış.

Kanıt 1

Kanıt 2



VARAN 2

Savasim.com isimli sitenin kodlarını çalıp kendi oyunu içinde kullanıp bitek-o isimli yarışmaya katılmaya yeltenmiştir.

VARAN 3

Bazı kişilerin e-posta adreslerini çalarak kişilerin özel bilgilerine ulaşmış ve bu bilgileri kötüye kullanmıştır.

VARAN 4

Sevmediği kişilerin bloglarına (sitelerine) flood ve doss attack yaparak bu kişilere zarar vermeye çalışmıştır. Ve hep inkar etmiştir. Oysa ki tüm kanıtlar bu çocukça aptal davranışları onun yaptığının bir göstergesi iken.

VARAN 5

ffsms uygulaması ile cep telefonu numaralarını toplayıp bunları bazı markalara satmıştır. Ve bu markalar bazı kişilere reklam smsi atmaktadırlar.

Çevrenizdeki insanları iyi tanıyın. Ben bile tanıyamamışken siz devamlı sorgulayan olun.

SORMAK İSTEDİĞİM TEK BİR SORU VAR!

Psikoloijk destek alan ve "şizofreni başlangıcı" teşhisi konulan biri olan Ahmet Alp Balkan nasıl Google Summer of Code 2010'a kabul edilebilir nasıl Turkcell Teknoloji'de staj yapabilir? Turkcell Teknoloji bu konuda hemen bir araştırma başlatmalıdır. Turkcell Teknoloji'nin şirket verilerini ve kullanıcıları koruması gerekmektedir.

1 yorum:

  1. Cok iyi düsünmüssün dostum bence de bu adam illuminati'den filan kesin, hatta. Yoksa nasil girecek google seysine filan. Kibthx!

    YanıtlaSil